Over Biowinkel van Leeuwen

Brood, groente en fruit koopt u bij Van Leeuwen

Bij Biowinkel Van Leeuwen geloven we in de kracht van natuurlijke en biologische producten. Sinds onze oprichting in 1977 door Jan van Leeuwen, zijn we gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige biologische voeding en duurzame producten aan onze gewaardeerde klanten.

Bij Biowinkel Van Leeuwen vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment aan biologische groenten en fruit, verse zuivelproducten, ambachtelijk brood, ecologische schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

Maar ook voor vitamines, mineralen en natuurlijke voedingssupplementen bent u bij Biowinkel van Leeuwen aan het juiste adres.

Biologische voeding maakt gezond

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen met deskundig en eerlijk advies, inspiratie te geven voor gezonde maaltijden en duurzame levensstijlkeuzes of gewoon voor een gezellig praatje.

1 april 2016 heeft neef Jasper van Leeuwen het stokje overgenomen van zijn oom door de mooie winkel aan de Loosduinse Hoofdstraat over te nemen, met als doel de volgende generatie van gezonde biologische producten te voorzien.

Dank je wel voor het bezoeken van Biowinkel Van Leeuwen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel.