Bestelinformatie

Betaalmethoden

Mollie
Voor al onze betaalprocessen in onze webshop wordt u omgeleid via Mollie. Wilt u meer informatie over Mollie: klik hier.

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Het is één van de meest gangbare betaalmethodes. Wilt u meer info over betalen met IDEAL: klik hier

Verzendinformatie

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 4,95 voor bestellingen onder de € 40,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of GLS. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Heb je een verkeerd product besteld of ben je om een andere reden van plan om het aan ons te retourneren, dat mag! Je kunt deze herroeping binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons melden. Dit kan schriftelijk of per mail. Wij vergoeden het aankoopbedrag minus de verzendkosten. De producten dienen ongeopend te zijn! De direct kosten voor het terugsturen komen voor uw eigen rekening.

Alvorens producten aan ons te retourneren willen wij u vragen om uw klacht of intentie tot retourneren bij ons kenbaar te maken. Om het milieu zo min mogelijk te belasten zoeken we graag naar een oplossing vóórdat de pakketbezorger aan het werk wordt gezet.